Dom > О нама

Наша историја

※ 1981

компанија је регистрована као Цхонгкинг Јиалинг Цхемицал Плант;

※ У јуну 1997

Општина Цхонгкинг је званично основана. Истог дана, компанија је преструктурирана у акционарско предузеће и преименована у Цхонгкинг Јиалинг Цхемицал Продуцтс Цо., Лтд.

※ 2003. године

компанија је одговорила на позивање општинске владе да потисне другу индустрију и развија терцијарну индустрију "и потпуно се преселила на садашњу локацију, постајући прва премештена компанија у Чонгкингу.

Марта 2009

основана је подружница Цхонгкинг Цхангнонг Енвиронментал Протецтион Материалс Цо, Лтд у потпуности.

※ Августа 2009

компанија је преименована у Цхонгкинг Цхангиуан Цхемицал Цо., Лтд.

※ У октобру 2012

компанија је увео стране инвестиције и основала заједничко предузеће.

※ У децембру 2012

компанија је стекла са пуним фондом Баииин Гансу-Тибет Иинцхен Цхромате Цомпани и основала је подружницу у потпуности у власништву Баииин Цхангиуан Цхемицал Цо., Лтд.

※ У априлу 2015,

компанија је основала подружницу у потпуности у власништву Цхонгкинг Ангсхуо Тецхнологи Цо., Лтд.

※ У новембру 2015

компанија се претворила у групну компанију и преименовала у себе као Цхонгкинг Цхангиуан Цхемицал Гроуп Цо, Лтд

※ У марту 2016

компанија је основала потпуну подружницу Цхонгкинг Киаобаи Енвиронментал Тецхнологи Цо., Лтд.


ПРЕДУЗЕТНИК ПРЕДУЗЕЋА:

Цхонгкинг Цхангиуан Гроуп Лимитед је китајско-страно заједничко улагање, основано је 1981. године. Укупна имовина компаније је изнад 1 милијарду РМБ, регистровани капитал је 81,56 милиона РМБ. Сједиште компаније Цхонгкинг Ронгцханг, производне базе налазе се у Цхонгкинг Ронгцханг и Гансу Баииин. Цхангиуан је највећи светски произвођач и добављач фармацеутских супстанци. Групна компанија је у потпуности власник неколико зависних предузећа као што су Цхонгкинг Цхангнонг Ецо-Фриендли Материал Цо, Лтд, Баииин Цхангиуан Цхемицал Цо, Лтд, Цхонгкинг Ангсхуо Тецхнологи Цо, Лтд, Цхонгкинг Киаобо Енвиронментал Тецхнологи Цо., Лтд.

Компанија је специјализована за производњу и снабдевање перманганата, соли хрома и нових еколошких материјала итд. Производи се широко користе у многим областима као што су војска, фармација, ваздухопловство, пречишћавање воде, сточарство, текстил и полупроводничка и електроничка тржишта. . Компанија се придржавала иновација и развоја, након неколико деценија напорног рада, компанија сада има највећи производни капацитет калијум перманганата са квалитетним производима дистрибуираним широм свијета, 3 међународне водеће технологије, 2 домаћих водећих технологија, 40 патената и безбројних признања , као и тежак, јединствен, иновативан и ентузијастичан тим.

За озбиљно третирање сваког купца, пружити их задовољавајућим производима заједно са пажљивим и цењеним услугама, ово је постало конзистентна одговорност Цхангиуан-а, која је такође покретачка снага која одржава Цхангиуан у циљу изврсности и континуиране иновације. Цханг Иуан ће континуирано унапређивати своје технологије и услуге, уложити напоре да развије кинеске хемијске брендове и да направе брендове светске класе.


Наша фабрика

Цхонгкинг Цхангиуан Гроуп Лимитед је кинеско-страно заједничко улагање основано 1981. године. Укупна актива компаније је изнад РМБ 1 милијарде, регистровани капитал је 81,56 милиона РМБ. Сједиште у Цхонгкинг Ронгцхангу, 2 производне базе налазе се у Цхонгкинг Ронгцханг и Гансу Баииин. Цхангиуан је највећи светски произвођач и добављач фармацеутских супстанци. Групна компанија је у потпуности власник неколико зависних предузећа као што су Цхонгкинг Цхангнонг Ецо-Фриендли Материал Цо, Лтд, Баииин Цхангиуан Цхемицал Цо, Лтд, Цхонгкинг Ангсхуо Тецхнологи Цо, Лтд, Цхонгкинг Киаобо Енвиронментал Тецхнологи Цо., Лтд.

12.jpg


Наш производ

Фирма је специјализована за производњу и снабдевање перманганата, соли хрома и нових еколошких материјала итд.


Апликација производа

Производи се широко користе у многим областима као што су војна, фармацеутска, ваздухопловна, третман вода, сточарство, текстил и полупроводничка и електроничка тржишта


Наш цертификат

НСФ ИСО9001, ИСО14001, КИВА

11111_副本.jpg

Опрема за производњу

Пнеуматски флуидизовани кула


Тржиште производње

Рачуне за 90% извоза калијум перманганата у Кини и око 60% тржишта калијум перманганата у целом свету.